Forse oefennederlaag voor Heracles

Geplaatst op 16 juli 2011 door   ·   Geen reacties

MÜNSTER – Heracles Almelo is vanmiddag tegen de Duitse derde bundesligaclub Preussen Münster met 4-0 onderuit gegaan. Halverwege stond de Almelose ploeg, dat met een gemixt elftal tussen ervaring en beloften aantrad, met 1-0 achter. Na de rust liep de thuisploeg uit naar 4-0.

In Münster moesten de spelers die gisteren tegen Cambuur Leeuwarden gelijk speelden (2-2) toekijken. Heracles speelde een moeizame wedstrijd, waarin het niet het spel kon maken. Preussen Münster kreeg de beste kansen, waarvan er een verzilverd werd door Stefan Kühne.  In de tweede helft counterde de thuisploeg via Massimo Ornatelli, Julian Loose en Sercan Güvenışık naar 4-0.

Scoreverloop: 21. Kühne 1-0, 75. Ornatelli 2-0, 76. Loose 3-0, 86. Güvenışık 4-0
Heracles Almelo: Pasveer; Van Dijk, Te Wierik, Van der Linden, Looms; Quansah, Bruns, Vejinovic; Douglas, Everton (45. Almubaraki/70. Rienstra), Pedro