Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Heracles Almelo – NEC 1-2 (0-1) – Analyse door Willem Neeskens

Geplaatst op 6 mei 2012 door   ·   Geen reacties

Heracles Almelo verloor voor de derde keer op rij. Daarmee had de ploeg een jammerlijk seizoenseinde. Peter Bosz zei na afloop dat NEC terecht had gewonnen. NEC was beter en Bosz vond het jammer dat het seizoen geen gelukkiger einde kende. Ook is het jammer dat Heracles geen Europees voetbal wist te behalen. Uiteindelijk behaalde Heracles tien punten minder dan afgelopen seizoen. Er ontbraken bovendien een groot aantal spelers. Opvallend was dat aan het einde van de wedstrijd zes spelers op het veld stonden die Heracles aan het einde van het seizoen gaan verlaten.

Het was al me al een zeer matige wedstrijd, die de vierde thuisnederlaag opleverde. Blijkbaar zat er dit seizoen niet meer in voor Heracles. Misschien was dit wel de slechtste wedstrijd van het seizoen van Heracles. Het aantal ontbrekende spelers was duidelijk te veel van het goede om tegen NEC er nog wat van te maken. Daarmee gaat het seizoen voor Heracles een beetje als een nachtkaars uit.

Ik geef het duel wat amusementswaarde betreft een zes-en-een-half. Als man van de wedstrijd kies ik voor Remko Pasveer. Hij keepte goed en had een aantal goede reddingen. Ik ken hem daarom tevens een ster toe.

Heracles Almelo – NEC 1-2 (0-1)
Scoreverloop:
29. Schone 0-1 (penalty), 62. Zeefuik 0-2, 83. Everton 1-2
Scheidsrechter: Van Sichem
Geel: Te Wierik en Van der Linden (Heracles Almelo) Conboy (NEC)
Amusementswaarde: 6,5
Man van de wedstrijd: Remko Pasveer
Sterren: Remko Pasveer (1x)
Heracles Almelo: Pasveer, Te Wierik, Rienstra, Van der Linden, Looms, Belterman, Overtoom (54. Almubaraki), Duarte (45+1. Ter Horst), Douglas, Armenteros (71. Pedro), Everton
NEC: Babos, Will, Szelesi, Cmovs, Conboy, Vadocz, Schone, Koolwijk, Foor, Zeefuik (79. Platje), Amieux

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief