Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Heracles Almelo – ADO Den Haag 0-2 – Analyse door Folkert velten

Geplaatst op 10 maart 2012 door   ·   Geen reacties

Heracles speelde in een veel te traag tempo. De ploeg oogde besluiteloos, alsof er geen idee achter zat. Het zelfvertrouwen lijkt helemaal weg. Den Haag had vanaf de eerste minuut het initiatief. De 1-0 was een fout van Pasveer, waardoor Toornstra in een leeg doel kon scoren. Den Haag zakte vervolgens in en de ruimtes werden klein. Het duurde tot de veertiende minuut voordat Heracles gevaarlijk werd.

Door het verlies van vandaag hoeft Heracles voorlopig niet meer naar boven kijken, maar juist naar onderen. De ploeg slaagde er nauwelijks in gevaarlijk te worden, vrijwel al het gevaar kwam uit standaardsituaties. De kopjes moeten weer fris worden, om te zorgen dat het seizoen niet als een nachtkaars uit zal gaan. Er zullen punten gepakt worden, want de nacompetitie plaatsen komen in de buurt. Ik denk dat het niet zover zal komen, maar dan moeten er de komende wedstrijden wel punten gepakt worden.

Ik geef het duel een vijf. Ik heb geen sterren gekend. Als man van de wedstrijd kies ik voor Gino Coutinho, de uitstekend keepende doelman van ADO Den Haag

Heracles Almelo – ADO Den Haag 0-2
Scoreverloop: 5. Toornstra 0-1, 73. Vicento 2-0
Arbiter: Ketting
Geel: Looms, Chery
Man van de wedstrijd: Countinho (ADO Den Haag)
Amusementswaarde: 5
Sterren: geen
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Rienstra, Van der Linden, Looms, Duarte (71. Bruns), Overtoom, Quansah, Douglas (72. Pedro), Armenteros, Everton.
ADO Den Haag: Coutinho, Omeruo (87. N’Toko), Horvath, Kum, Luksik, Visser, Radosavljevic, Toornstra (90+2 Lalkovic), Boussaboun, Immers, Chery (80. Vicento).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief