Heracles Almelo – FC Utrecht 3-1 (1-0) – Analyse door Willem de Vries

Geplaatst op 25 maart 2012 door   ·   Geen reacties

Heracles is duidelijk in de winning mood. Ze kwamen de eerste paar minuten goed opzetten met een kopbal die de lat raakte. Daarna was het Armenteros die de score opende. De eerste helft stelde FC Utrecht weinig voor. Die ploeg kreeg zelf geen enkele kans. Heracles wel en wanneer de tweede treffer niet valt, weet je dat je het lastig kunt krijgen.

Na rust kwam FC Utrecht anders uit de kleedkamer pakten de spelers het individueel anders aan. Van der Gun scoorde de 1-1 en ik had even het idee dat het over en uit was voor Heracles. Er werden enkele wissels toegepast en dat pakte goed uit voor Heracles. Gouriye scoorde twee keer. Na de 2-1 stortte FC Utrecht als een kaartenhuis in elkaar.

Heracles pakte drie punten die het ook hard nodig had om aansluiting te behouden bij de top negen. Als man van de wedstrijd kies ik voor Remko Pasveer die enkele goede reddingen had. Hij krijgt tevens een ster, net als Ninos Gouriye. De wedstrijd zelf geef ik een zes, want heel denderend was het allemaal niet.

Heracles Almelo – FC Utrecht 3-1 (1-0)