Heracles Almelo speelt gelijk tegen Ankaragücü

Geplaatst op 23 juli 2011 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – Het oefenduel tussen Heracles Almelo en het Turkse Ankaragücü is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Everton Ramos da Silva en Kwame Quansah namen de Almelose doelpunten voor hun rekening.

Nadat Everton al in de openingsminuut de score opende, wist Ankaragücü binnen tien minuten de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong. Kort voor rust maakte Quansah gelijk. Na de hervatting bepaalde Heracles het spelbeeld, maar slaagden de Almeloers er niet in de wedstrijd naar zich toe te trekken.