Heracles Almelo speelt gelijk tegen Standard Luik

Geplaatst op 6 juli 2013 door   ·   Geen reacties

Akaki GoggiaBORNERBROEK – Heracles Almelo heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld tegen Standard Luik. Proefspeler Goggia (links op de foto) tekende voor het Almelose doelpunt in het duel dat in 1-1 eindigde.

Heracles Almelo kwam na tien minuten op voorsprong. Proefspeler Goggia rondde op knappe wijze af, na goed voorbereidend werk van nieuwkomer Bryan Linssen. Een minuut later was het echter alweer gelijk. Ook het vervolg van de leuke eerste helft ging gelijk op. Wel werd er, zeker voor een oefenwedstrijd, hard gespeeld. Gevolg was een rode kaart kort voor rust voor Standard speler Dos Santos, na een harde ingreep richting Thomas Bruns.

Na rust dicteerde Heracles Almelo het spel, maar waren er nauwelijks kansen. Navratil kwam het dichtste bij de winnende treffer, maar vond de Belgische doelman op zijn weg. Mede daardoor eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel.

Heracles – Standard Luik 1-1 (1-1). 10. Goggia 1-0, 11. Batshuayi 1-1.
Heracles: Pasveer, Schenkeveld (65. Te Wierik), Rienstra, Koenders, Davidson, Quansah, Vujicevic (65. Belterman), Bruns (46. Paljic), Goggia, Barrowman (46. Tannane), Linssen (65. Navratil).
Scheidsrechter: Braamhaar.
Rode kaart: 44. Dos Santos (Standard). Geel: Te Wierik (Heracles), Buyens (Standard).