Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Uitgebreide viering 110-jarig bestaan Heracles Almelo

Geplaatst op 27 maart 2013 door   ·   Geen reacties

ANDERE TIJDEN SPORTALMELO – Heracles Almelo bestaat op 3 mei 2013 110 jaar en viert dat op vrijdag 10 mei 2013  met een speciale jubileumdag. Hiermee wil de club al haar supporters, sponsors, spelers en oud-spelers bedanken voor jaren trouwe steun en vertrouwen in de club. ‘Het wordt een groots evenement waarbij de hele regio welkom is’, zo meldt een persbericht van de club.

De kinderen beleven deze middag een geweldig KidsClubevenement op het terrein van AVC Heracles. Dit terrein wordt geheel omgebouwd tot een kinderparadijs, waar de kinderen met spelers van de selectie aan diverse spelactiviteiten deelnemen. De middag wordt afgesloten met een leuke muzikale invulling. Ook de sponsors en businessclubleden worden niet vergeten. Zij krijgen de gelegenheid om voorafgaand aan het avondevenement te genieten van een heerlijk dinerbuffet waarbij tv-presentator en oud-speler van heracles Tom Egbers (foto) nog graag eens duidelijk maakt waarom Heracles Almelo een bijzondere club is geworden en altijd zal blijven.

Het Polman Stadion wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar muziekstadion. De poorten gaan open om 18.00. Het muzikale avondprogramma begint om 19.00 uur met de lokale muzikale opwarming van Harry Tienstra, Johnny Bolk, Heeren van Almelo en Non-Food Rock uut de Buurt.

Vanaf 20.30 zorgen onder andere Waylon, Jannes, de gebroeders Ko en de 3Baritons (Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker) voor een muzikale sfeer die nooit zal worden vergeten. Middels een visuele historische omlijsting krijgt u beelden te zien van de mijlpalen uit het verleden.

Voor de afterparty is Sander Kleinenberg vastgelegd. De bekende club-DJ met Almelose roots speelt in New York, op Ibiza, maar ook graag in Almelo. Sander Kleinenberg sluit de avond af met een anderhalf uur durende DJ-set, nadat om 23.30 een spectaculair vuurwerk aan het publiek is getoond.

Om de club in grote getale een warm hart onder de riem te steken vragen wij u allen in zwart-wit het evenement te bezoeken. U, jij en ik, wij zijn Heracles, al 110 jaar lang!

De kaarten voor dit avondevenement zijn inmiddels in de verkoop:

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief