Donderdag 13 juni 2024
Twentesport

Heracles Almelo – Vitesse 0-1 (0-0) – Analyse door Michael Dikken

Geplaatst op 17 december 2011 door   ·   1 Reactie

De wedstrijd was in eerste instantie best aardig. Heracles kreeg in de openingsfase twee goede mogelijkheden. Daarna was het over en uit. Dat kwam ook door Vitesse. Die ploeg speelde ver van eigen doel af, maar als geheel erg compact. In zo’n geval zou je de zijkanten meer moeten benutten. Heracles zat niet lekker in de wedstrijd en kon het Vitesse, dat duidelijk voor een punt kwam, niet lastig maken.

De tweede helft zette Heracles meer druk naar voren. In de spaarzame momenten die er waren slaagde de ploeg er niet in door te drukken. Ik vond dat Peter Bosz te laat Samuel Armenteros in liet vallen. Dat had gezien de eerste helft ook al in de rust gekund. Ik vond dat Plet en Everton niet in de wedstrijd zaten. Het doelpunt tegen kwam uit een corner, waarbij een van de verdedigers vergat mee te springen. Het was op dat moment ook zo dat degene die zou scoren waarschijnlijk ook wel zou winnen. Uiteindelijk was dat dus Vitesse.

Ik geef het duel een vijf. Als man van de wedstrijd kies ik voor Ben Rienstra. Hem vond ik als een van de weinigen goed spelen. Verdedigend staat hij zijn mannetje, maar ook aanvallend wist hij een aantal goede ballen te geven. Sterren heb ik niet toegekend.

Heracles Almelo – Vitesse 0-1 (0-0)
Scoreverloop:
0-1 Kashia (86)
arbiter: Janssen
Geel: Rienstra, Annan
Amusementswaarde: 5
Man van de wedstrijd: Rienstra (Heracles Almelo)
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Van der Linden, Rienstra, Jallo, Quansah, Overtoom (83. Bruns), Vejinovic (83. Douglas), Everton, Plet (63. Armenteros), Duarte.
Vitesse: Velthuizen, Yasuda, Kashia, Kalas, Buttner, Aborah (79. Van Ginkel), Annan, Van der Heijden, Ibarra (61. Pröpper), Bony, Chanturia.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. piet perry says:

    Laatste wedstrijd Pasveer????????????
    Kans is aanwezig dat hij vertrekt naar
    Ipswich Town!!
Archief