Heracles Almelo – Vitesse 6-1 (1-0) – Analyse door Willem de Vries

Geplaatst op 26 februari 2011 door   ·   6 Reacties

De eerste helft zat Heracles er bovenop, maar waren er buiten een mogelijkheid voor Douglas geen uitgespeelde kansen. Hoewel de wedstrijd gelijk op ging, was Heracles veel sterker dan Vitesse. De bezoekers  kregen voor rust geen kans, mochten tot de zestien komen maar daarna was het over en uit.

In de tweede helft was het na de 2-0 gespeeld. Qua voetbal zat er bij Vitesse niets meer in. Vorige week speelde die ploeg nog wel aardig maar vandaag leek het helemaal nergens op. Dat kwam ook omdat Heracles er goed bovenop zat, sterk in de duels was en fel was. Ik vond Mike te Wierik een pluspunt, dat is zeker geen slechte voetballer. Achterin zat het bij Heracles toch al goed dicht. Looms scoorde een knappe goal en uiteindelijk had het wel wat van een trainingswedstrijd. Als laatste nog iets wat me opviel. Ferrer, de trainer van Vitesse stond drie kwart van de wedstrijd. In de laatste fase ging hij zitten, blijf dan ook staan! Ik heb ook het idee dat die man er echt niets van kan.

Ik geef Maertens een ster, hem verkies ik ook tot man van de wedstrijd, daarnaast een ster voor Mike te Wierik, die ik goed vond spelen. Voor de amusementswaarde een 6,5 omdat het eigenlijk geen wedstrijd was.

Te Wierik 1x

39. Room (e.d.) 1-0, 49. Everton 2-0, 59. Fledderus 3-0, 69. Overtoom 4-0 (pen.), 75. Overtoom 5-0 (pen.), 83. Kashia 6-0 (e.d.), 90+2. Kashia 6-1
Toeschouwers: 8.475