Heracles begint slap en is gezien

Geplaatst op 27 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

NIJMEGEN – Een slap begin kostte Heracles vandaag de kop in de uitwedstrijd bij NEC. Na zeven minuten stonde de Almeloërs met 2-0 achter door doelpunten van Lasse Schöne en Nick van der Velden. Maar langzaam maar zeker herstelde Heracles zich en zorgde in het laatste kwartier voor de rust voor een aantal fraaie acties. Marko Vejinovic schoot van afstand keihard op de kruising van paal en lat, Willie Overtoom schoot rakelings langs de kruising en tot overmaat van ramp voor de ploeg van Peter Bosz mikte Everton de bal op de lat na een weergaloze solo van Samuel Armenteros. Een vrije schop van Vejinovic was ook dichtbij succes, maar kort voor de rust was het toch raak. Glynor Plet bekroonde zijn basisplaats met een fraaie treffer. Hij kopte de bal bij de eerste paal binnen uit een corner van Vejinovic.
In de tweede helft redde Remko Pasveer prima op een bal van Stef Nijland en scoorde Armenteros bijna de gelijkmaker. Dat waren na de rust de belangrijkste momenten met als conclusie dat Heracles verloor met 2-1 en dat Bosz (foto) na afloop knap chagrijnig was. ‘We verdedigden in het begin dramatisch. We gaven de tegenstander veel te veel ruimte. Daar is uiteraard het laatse woord nog niet over gezegd’, aldus de trainer.