Heracles begint voorbereiding met eenvoudige zege

Geplaatst op 2 juli 2011 door   ·   Geen reacties

DEN HAM – Heracles Almelo heeft de eerste week van de voorbereiding afgesloten met de, traditionele, oefenwedstrijd tegen Den Ham. Na een 3-1 voorsprong wisten de Almelose profs het duel met een 7-1 overwinning af te sluiten.

Voor rust liet Heracles trainer Peter Bosz een formatie aantreden met daarin de meeste bekende namen. Samuel Armenteros bracht binnen acht minuten de stand op 2-0. Kuiper scoorde vanaf elf meter tegen, waarna Quansah de ruststand op 3-1 bracht.

Na de hervatting was er speeltijd voor nieuwkomers Duarte,  Pedro en Van Dijk en de van AFC afkomstige proefspeler Van Mieghem. Almubaraki, Duarte, Plet en Van Mieghem bepaalden de eindstand op 7-1.

Scoreverloop: 6. Armenteros 0-1, 8. Armenteros 0-2, 12. Kuiper (pen) 1-2, 33. Quansah 1-3, 50. Almubaraki (pen.) 1-4, 77. Duarte 1-5, 83. Plet 1-6, 90. Van Mieghem 1-7.
Heracles eerste helft: Pasveer, Looms, Van der  Linden, Te Wierik, Breukers, Overtoom, Vejinovic, Quansah, Everton, Armenteros, Douglas.
Heracles tweede helft: Hengelman, Jallo, Van Dijk, ter Horst, Bruns, Duarte, Rienstra, Almubaraki, Van Mieghem, Plet, Pedro.