Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Heracles bij VVV afgetroefd op agressie en effectiviteit

Geplaatst op 24 december 2017 door   ·   1 Reactie

VENLO/ALMELO – Heracles heeft vanmiddag bij VVV in Venlo een nederlaag moeten incasseren. Het werd door drie doelpunten van de Duitse spits Lennart Thy 3-1 in De Koel. Heracles kon niet imponeren en scoorde alleen uit een door Reuven Niemeijer benutte strafschop.

Qua veldspel was Heracles niet zoveel minder, eerder gelijkwaardig, maar het ontbrak de Almeloërs aan agressie, effectiviteit en een tikje geluk, bijvoorbeeld toen Monteiro de aansluitende 3-2 vijf minuten voor tijd letterlijk zag afketsen, op de binnenkant van de paal. Heracles won dus weer geen uitwedstrijd en ziet bovendien VVV op de ranglijst passeren, beide met 22 punten, maar met een beter doelsaldo voor de Venloërs.

Volgens trainer John Stegeman liet Heracles zich de kaas te makkelijk van het brood eten, voooral in het tweede bedrijf. Aan de vechtlust en wedstrijdmentaliteit ligt het naar de mening van de trainer niet, aan de accuratesse wel, vooral in de achterste regionen.

VVV-Heracles 3-1 (1-1))

Scoreverloop: 17 Thy 1-0, 28 Thy 1-1, 55 Thy 2-1, 77 Thy 3-1
Opstelling Heracles: Castro, Breukers (60Pröpper), Droste, Wuytens, Baas, Niemeijer (78 Darri), Pepupessy, Monteiro, Kuwas, Vemeij (67Gladon), Peterson
Geel Heracles: Droste, Pepulessy, Pröpper, Vermeij
Arbiter: Bax
Toeschouwers: 7.500

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Piet says:

    Stegeman bleek gematigd tevreden zo gaf hij aan tijdens het interview op TV.
    Verdedigend was het minder goed. Als seizoenkaarthouder is het beschamend om te kijken naar het Heracles doelsaldo.
    Professionele sporters die iedere week met voetbal bezig zijn. Dramatische fouten in de verdediging die bijna op de lachspieren gaan werken. Zo kan het toch niet verder op dit niveau.
    Kom op Nico Jan doe er wat aan.
Archief