Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Heracles haalt Mohammed (Mo) Osman van Telstar

Geplaatst op 30 januari 2018 door   ·   6 Reacties

ALMELO – Heracles heeft Mohammed ‘Mo’ Osman overgenomen van Telstar. De 24-jarige middenvelder, geboren op de eerste dag van het jaar 1994 in Al-Qamishli, tekent in Almelo voor twee en een half jaar.

Heracles heeft het talent uit Hoogovendorp al een poos op het netvlies. ‘Hij was ons al opgevallen bij Jong Vitesse en we zijn hem blijven volgen’, aldus algemeen directeur Hoogma in een communiqué van de club. “Hij heeft indruk gemaakt bij Telstar en we zijn er van overtuigd dat hij zich bij ons nog verder kan ontwikkelen.”

Osman zelf is blijkens datzelfde persbericht blij met de transfer: ‘Dit had ik in mijn hoofd toen ik naar Telstar ging. Ik heb de kans gekregen om me te laten zien en ben blij met deze mooie transfer. Heracles Almelo is een club die al jaren bewijst spelers beter te maken, het is bovendien een mooie stabiele Eredivisieclub met een mooi stadion en een fanatiek publiek. Ik heb er ongelooflijk veel zin in.’

Mo Osman scoorde in Velsen-Zuid zeven keer en verzorgde acht assists. Hij krijgt bij Heracles rugnummer 14.

Delen is sportief

Reacties (6)

 1. Piet says:

  Goed gedaan scout(s) van Heracles.
  Dit is waarschijnlijk ook het laatste kunstje van Nico Jan Hoogma.
  Hij gaat naar Zeist, al ontkend hij dat ten stelligste dat er contacten zijn. Hij wordt daar de nieuwe TD.
  Persoonlijk denk ik, is dat nu de ideale baan, werken bij de KNVB als TD. Altijd onrust, veel gezeik aan de kop, constant in de etalage. Tuurlijk een riant salaris staat er tegenover maar ‘prettig werk’ is het andere uiterste.Ik wens hem, mocht het zover komen, veel, heel veel sterkte.

 2. jeroen says:

  Piet vaak is het zo dat hij na de job bij de KNVB kan kiezen uit de jobs die langs komen, met name internationaal. Directeur bij Nederlands grootste sportbond opent op termijn voor hem deuren die hij als directeur van Heracles kan vergeten. Deze overstap is goed voor het vervolg van zijn carrière. Jammer voor Heracles.

 3. Piet says:

  Op opvolger van Nico Jan Hoogma staat reeds klaar; MarkJan Fledderus. Nadeel is, hij heeft (nog) niet de ervaring die Hoogma inmiddels wel heeft. Wellicht komt er een, tijdelijke, tussenpaus.
  We gaan het zien.
  Eerste prioriteit: ADO (achter de duine).

 4. Piet says:

  Earnest Stewart was 1e keus als KNVB TD maar blijft liever in Amerika. Van oorsprong ook zijn thuisland.
  Gerard Nijkamp was 2e keus. Hij blijft bij Pec Zwolle. Geen polonaise achtige toestanden aan mijn lijf aldus Nijkamp.
  Nico-Jan Hoogma was 3e keus. ‘tJa maar als het salaris bijna 3 ton aan tikt zou ik het wellicht ook overwegen.
  Als opvolger van Hans v. Breukelen kan je het bijna niet slechter doen.
  Succes kerel !

 5. Jeroen says:

  Waar haal jij de wijsheid vandaan Piet dat NicoJan de 3e keus is? Ik weet van Nijkamp dat hij de Jon maar al te graag wou hebben. Bij de tafel van Kees enkele weken geleden wat het wel duidelijk. Nu hij de 2e keus is roept hij er niet voor in te zijn! Dat was bij Kees aan tafel we anders enkele weken geleden. Bovendien had NicoJan een voorsprong, mede omdat Jan Smit daar uiteraard ook een adviserende stem in had.
Archief