Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Heracles in eigen huis gelijk tegen ADO Den Haag: 1-1

Geplaatst op 3 februari 2018 door   ·   1 Reactie


ALMELO – Heracles heeft zichzelf vanavond in een sterke tweede helft niet beloond met een overwinning. Het bleef thuis tegen ADO Den Haag 1-1, waar op basis van de hele wedstrijd ook mee te leven valt.

In de eerste helft wist Heracles weinig te creëren, mede door de betonblokken in de laatste linie van ADO Den Haag, met name Beugelsdijk en Immers. Het was diezelfde Immers die mee naar voren gestormd al in de beginfase op de paal schoot. Na dik twintig minuten waren het de Hagenezen die via Bjorn Johnson toch op voorsprong kwamen.

Heracles speelde in die fase te benauwd en te benepen, alsof de winterkou de spelers parten speelde en de angst voor een verliesbeurt te groot was.

Na de rust schakelde Heracles een tandje bij en dat leidde tot steeds meer mogelijkheden voor de Almeloërs, waarbij centrumspits Vincent Vermeij een sterke indruk maakte, maar niet altijd even zuiver in de afwerking was, met name niet toen hij kort voor tijd drie kopkansen kreeg. Niettemin stond het toen al 1-1 door een gelijkmakende treffer van Reuven Niemeijer die een combinatie via Peterson en Kuwas met een strak schot afrondde.

Heracles–ADO Den Haag 1-1 (0-1)
Scoreverloop: 21 Johnsen 0-1, 54. Niemeijer 1-1
Opstelling Heracles: Castro, Breukers, Wuytens (46 Van den Buijs), Pröpper, Hardeveld, Niemeijer, Jakubiak, Monteiro, Peterson (78 Navratil), Vermeij, Kuwas
ADO Den Haag: Zwinkels, Ebuehi, Beugelsdijk, Becker, Johnsen, Immers, Kuipers 1, Bakker, Pinas (87 Kuipers 2), El Khayati (78 Gorter), Hooi (58 Falkenburg)
Arbiter: Lindhout
Geel: Niemeijer (Heracles) Immers, Kuipers (ADO Den Haag)
Toeschouwers: 10.000

later meer

Delen is sportief

Reacties (1)

 1. Piet says:

  Opnieuw het zelfde liedje -het blijft eentonig- maar weer dramatisch verdedigen.
  Heracles heeft bijna de meeste doelpunten tegen in de Eredivisie. Dat Wuytens werd gewisseld had te maken met zijn slechte optreden in de 1e helft. Ook Propper was zeker niet in beste doen. Kon nog wel eens lastig gaan worden, wat ik overigens niet hoop, de rest van de competitie.Wellicht ben ik te pessimistisch.
  Leiding weg, Heracles in verval?
  Heracles is (lijkt) een stabiele club maar O, O,het kan snel heel snel gaan.
  Smit weg, Hoogma weg, Stegeman (gaat)weg.
  Kom op juist nu de rug rechten !
Archief