Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Heracles laat Rijnsburgse Boys lang in stunt geloven

Geplaatst op 19 september 2017 door   ·   Geen reacties

RIJNSBURG/ALMELO – Heracles heeft zich vanavond ten koste van Rijnsburgse Boys geplaatst voor de volgende ronde in de strijd om KNVB-beker. De tweede-divisionist uit het Westland werd met 0-2 verslagen.De tweede goal viel pas in blessuretijd.

Weliswaar had Heracles het beste van het spel, maar overtuigend was het niet, vooral omdat de thuisploeg gokte op uitvallen. En ook scoorde, maar na een overtreding, dus dat feest ging niet door. Het panacee zouden afstandsschoten zijn, maar daar raakte Rijnsburg niet van in de war.

Na de pauze ging de kracht er bij de thuisploeg gaandeweg uit. Een kwartier voor het eindsignaal brak aanvoerder Joey Pelupessy de ban, toen zijn schot wel doel trof. Hij noemde dat na afloop een ‘bevrijdende treffer’, wat aangeeft hoe stram het ging bij de Almeloërs. De definitieve knock-out liet tot de extra speeltijd op zich wachten toen de voor spits Paul Gladon ingevallen Vincent Vermeij de tweede goal scoorde in een wedstrijd die Heracles veel eerder in het slot had moeten gooien.

Rijnsburgse Boys-Heracles 0-2 (0-0)
Scoreverloop: 74 Pelupessy 0-1, 91 Vermeij 0-2
Opstelling Heracles: Castro, Droste, Pröpper, Hardeveld, Duarte, Niemeijer (46 Van Ooijen), Pelupessy, Monteiro, Peterson (71 Navratil), Gladon (87 Vermeij), Darri

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief