Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Heracles legt aanvallers Jaroslav Navratil en Mathias Schamp vast

Geplaatst op 21 december 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles Almelo meldt de komst van twee aanvallers. Jaroslav Navratil (20) wordt voor een half jaar gehuurd van FK Viktoria Zizkov uit zijn vaderland Tsjechië. De overeenkomst bevat een optie om hem daarna voor drie seizoenen vast te leggen. De rechterspits was onlangs op proef in Almelo en liet een goede indruk achter.

Daarnaast is er ook overeenstemming  met de Belg Mathias Schamp. Eerder deze week bereikte Heracles Almelo al overeenstemming met KSV Oudenaarde. De 24-jarige aanvaller, die eerder uitkwam voor Westrem, St. Wetteren, FC Brugge en Lokeren, tekent in Almelo voor 2,5 jaar met een optie voor nog een seizoen.

Directeur Nico-Jan Hoogma is content met de dubbelslag. ‘Het gaat hier om twee talentvolle aanvallers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen. We spelen op deze manier alvast in op de toekomst, want het is geen geheim dat er veel belangstelling is voor een aantal van onze spelers.’

Navratil en Schamp (links op de archieffoto) sluiten op woensdag 2 januari aan, als de eerste training van 2013 op het programma staat.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief