Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Heracles neemt afscheid van zevental: ‘Douglas maakt speelminuten’

Geplaatst op 4 mei 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles Almelo neemt zondag na afloop van het laatste competitieduel tegen NEC afscheid van zeven spelers. Tim Breukers vertrekt naar FC Twente, terwijl de contracten van Antoine van der Linden, Darl Douglas, Nick Hengelman, Anmar Almubaraki, Gaby Jallo en Olivier ter Horst niet verlengd werden.
‘Darl gaat zeker minuten maken. Nadat Glynor Plet vertrok, is hij weer basisspeler geworden. Hij heeft hier een staat van dienst opgebouwd, daar wil ik op een waardige manier afscheid van nemen’, aldus trainer Peter Bosz over de rechtsbuiten, die in totaal vijf seizoen voor Heracles speelde.
Naast het zevental, nodigde de Almelose club ook Plet en Birger Maertens uit. Plet laat sowieso verstek gaan. De spits, die afgelopen winter transfereerde naar FC Twente, moet met de Enschedese club mee voor het slotduel tegen VVV-Venlo. Maertens liet op 6 januari zijn contract bij Heracles ontbinden. De Belg, die al vroeg in het seizoen een zware knieblessure opliep, verhuisde terug naar zijn vaderland.

Archieffoto: Darl Douglas (Nick Zweers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief