Donderdag 9 mei 2024

Heracles scoort tien keer in eerste oefenduel

Geplaatst op 29 juni 2013 door   ·   Geen reacties

goggia heeraclesALMELO – Heracles Almelo heeft zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen met ruime cijfers gewonnen. Op het terrein van ACV Heracles werd de Almelose amateurselectie met 10-0 verslagen.

In de eerste wedstrijd van Jan de Jonge zag het publiek niet alleen tien doelpunten, maar ook vier gastspelers: de Deense Belg Kristoffer Andersen (middenvelder), De Schotse aanvaller Bo Storm en de Duitse vleugelspits Akaki Goggia. Met name Andersen wist zich te onderscheiden, door twee keer het net te vinden en over het geheel een positieve indruk achter te laten. De overige treffers kwamen van Ben Rienstra en Mathias Schamp, beiden  scoorden twee keer. Schamp miste nog wel een penalty. De andere treffers kwamen van Kwame Quansah (pen), Ninos Gouriye, Jeroen Veldmate en Jaroslav Navratil.

Heracles Almelo –  Almelose selectie 10-0 (3-0)
5. Quansah 1-0 (pen), 7. Veldmate 2-0, 33. Gouriye 3-0, 55. Andersen 4-0, 57. Navratil 5-0, 60. Schamp 6-0, 73. Rienstra 7-0, 76. Andersen 8-0, 86. Rienstra 9-0, 88. Schamp 10-0.
Toeschouwers: 2000
Scheidsrechter: Luinge
Heracles 1e helft: Pasveer, vDijk, Schenkeveld, Veldmate, Davidson, Quansah, Storm, Bruns, Goggia, Paljic, Gouriye.
Heracles 2e helft: Telgenkamp, te Wierik, Koenders, Rienstra, Dorda, Vujicevic, Andersen, Belterman, Gokkaya, Navratil, Schamp.