Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Heracles simpel naar de volgende ronde KNVB-beker

Geplaatst op 18 december 2019 door   ·   1 Reactie

ALMELO – Op effectieve wijze heeft Heracles zich vanavond ontdaan van FC Dordrecht. De ploeg won in eigen huis met 3-0 en bereikte daarmee de volgende ronde van de bekerstrijd.

Er werd geen stap te veel gezet, want het credo was dat te doen wat moest en verder de krachten te sparen. Een geluk was wel dat FC Dordrecht géén Go Ahead Eagles is, want de club van voorheen Frans Derks stelt – zeker dit seizoen – voetballend weinig voor.

De formatie van trainer Frank Wormuth won op het dooie akkertje, waarmee dit keer niet het kunstgras is bedoeld. Het was topscorer Cyriel Dessers die de openingsgoal maakte, wat hij trouwens ook al eerder had kunnen doen. Hij scoorde vlak voor de rust nogmaals, maar dat feestje wegens offside niet door.

Hoewel er van de nummer laatst van de eerste divisie in Almelo weinig te duchten viel joeg Heracles na de rust voor de zekerheid toch op een tweede goal en het was Silvester van der Water die het vroeg in de tweede helft deed, op heerlijke wijze. Tim Breukers mocht er, op aangeven van Dessers, 3-0 van maken en daarmee was het gedaan. Laat nu Go Ahead maar komen.

.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Jeroen says:

    Hoezo schrijver, hadden we dan zitten bibberen als het Go Ahead was geweest? Wat probeer je nu duidelijk te maken? Heracles was er tegen de club uit Deventer ook met 2-5 af gegaan? Met Peet Bijen achterin is dat te verklaren, maar Van den Buijs is toch twee klasse beter dan Bijen??
Archief