Zaterdag 2 maart 2024
Twentesport

Heracles slijt Luis Pedro aan Botev Plovdiv

Geplaatst op 29 januari 2013 door   ·   1 Reactie

ALMELO – Luis Pedro (foto) vertrekt hoogst waarschijnlijk naar Botev Plovdiv. De aanvaller van Heracles Almelo is op dit moment over zijn contract in onderhandeling met de Bulgaarse club. Eerder bereikten Heracles en Botev Plovdiv al een akkoord over de transfer van de 22-jarige flankspeler. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma denk dat de overstap van Pedro snel beklonken zal zijn. ‘We verwachten dat Luis er zelf ook uitkomt en dan verkast hij per direct naar Bulgarije.’

Pedro kwam in 2011 naar Almelo en speelde dertig wedstrijden waarin hij twee keer doel trof. Met zijn laatste doelpunt voor de ploeg van trainer Peter Bosz sleepte hij een zwaarbevochten gelijkspel tegen Ajax uit het vuur. Bij Heracles kon Pedro niet op een basisplaats rekenen.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Jeroen says:

    Weer een aanvaller weg, alsof Heracles dik in de aanvallers zit. Het geld wordt niet gebruikt voor aanvulling Jan? Het gat in de begroting moet gedicht worden en het spelersfonds wil geld zien? Altijd weer hetzelfde verhaal bij Heracles. Lekker deze ontwikkeling, straks moeten Hendrie en Peter ook nog het trainingspak uit doen. John Stegeman heeft al moeten invallen gisteren. Jammer deze situatie, het zal wel niet anders kunnen.
Archief