Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Heracles sluit trainingskamp af met zege op Terek Grozny

Geplaatst op 14 januari 2012 door   ·   Geen reacties

BELEK – Heracles Almelo heeft het trainingskamp in het Turkse Belek op positieve wijze afgesloten. De Almelose ploeg won vanmiddag met 1-0 van Terek Grozny. Everton scoorde een klein kwartier na rust de enige treffer van de wedstrijd, tegen de Russische middenmoter en voormalig werkgever van trainer Ruud Gullit. Antoine van der Linden maakten zijn rentree na een hielblessure. Leon van Dijk (scheen), Olivier ter Horst (enkel) en Gaby Jallo (knie) waren niet inzetbaar.

Met dank aan Dennis Telgenkamp hield Heracles de ‘nul’. Na een handsbal van Anmar Almubaraki keerde de doelman een strafschop. Blago Georgiev pakte vervolgens zijn tweede gele kaart, maar op goedkeuren van Heracles brachten de Russen een extra vervanger in, waardoor de elf getalsmatig in stand bleven. Desondanks kwam Heracles op voorsprong. Daryl van Mieghem bracht na een loopactie langs de zijlijn Everton in stelling, die onhoudbaar binnen kopte. Heracles liet in het verdere verloop nog kansen onbenut, maar zorgde voor een prima afsluiter van het trainingskamp, waarin eerder nipt verloren werd van de Duitse titelkandidaat Borussia Mönchengladbach (3-2).

Heracles Almelo – Terek Grozny 1-0 (0-0)
Scoreverloop:
58. Everton 1-0
Bijzonderheden: 16. Dennis Telgenkamp keert penalty
Heracles Almelo: Telgenkamp (46. Hengelman), Breukers (46. Rienstra), Te Wierik, Van der Linden, Davidson (46. Looms), Bruns, Almubaraki (46. Duarte), Douglas, Van Mieghem (70. Overtoom), Pedro (70. Armenteros), Everton
Terek Grozny: Djanaev, Yatchenko, Ferreira, Jiranek, Vlasov, Adilson, Katsaev, Ivanov, Pavlenko, Blago, Sadaev

Foto: Everton Ramos da Silva (TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief