Vrijdag 17 januari 2020
Twentesport

Heracles verliest wedstrijd en voorhoede, haalt wel doel

Geplaatst op 12 mei 2019 door   ·   Geen reacties

ALMELO – In een wonderlijke wedstrijd verloor Heracles vanmiddag op eigen veld in een knotsgekke wedstrijd met 4-5 van Excelsior Rotterdam, maar niettemin kan de club zich opmaken voor deelname aan de nacompetitie om een Europees ticket.

Heracles zag kans een 4-2 voorsprong weg te geven. Het bracht een boze trainer Frank Wormuth tot de opmerking dat zijn spelers het publiek terug zouden moeten betalen hij liet er op volgen dat zelf ook te doen.

Wormuth vindt het verlies en met name de wijze waarop ongelooflijk en om van uit je vel te springen, temer daar er geen excuses zijn.

Heracles mag in de play-offs proberen zich zich wel voor de play-offs om Europees voetbal te plaatsen. Dat kan nog net met Brandley Kuwas, want die vertrekt bij de club (hij zou naar Dubai gaan) en ook moet worden afgewacht of de spitsen Kristoffer Peterson en Adrián Dalmau er dan nog bij zijn. Peterson scoorde vooral in de eerste seizoenshelft en Dalmau in de tweede. De frèle Spanjaard nam vanmiddag drie van de vier Heracles-doelpunten voor zijn rekening.

FOTO: Bert Letteboer

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief