Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Heracles verschalkt SVZW op Lageveld in Wierden: 1-7

Geplaatst op 15 juli 2017 door   ·   Geen reacties

WIERDEN/ALMELO – Heracles won vanmiddag met 1-7 van SVZW in Wierden. De eersteklasser kwam op eigen veld verrassend op 1-0 toen Maarten Jansen na een kwartiertje scoorde, maar nog voor de rust scoorde de eredivisionist twee keer, om na de thee nog vijf keer doel te treffen.

Reuven Niemeijer bracht de broodvoetballers op gelijke hoogte en Jaroslav Navratil prikte de 1-2 binnen.

In de tweede helft stelde trainer John Stegeman spits Samuel Armenteros op en die wierp zijn specialisme in het strijdperk: scoren. Hij liet in Wierden de 1-3, 1-4 en 1-5 op het scorebord. De zesde en de zevende treffer kwamen van Tarik Kada.

Heracles heeft met Niels Leemhuis een tweede proefspeler vastgelegd. Na Sebastian Jakubiak, die vanmiddag debuteerde, tekent ook Leemhuis een contract in Almelo. De 19-jarige middenvelder verbindt zich voor één seizoen aan de club, met een optie voor nog een jaar. Leemhuis is afkomstig van derdedivisionist Quick’20. Volgens algemeen directeur Hoogma ziet de club in Leemhuis ‘een jonge talentvolle middenvelder bij die bij ons de kans krijgt zich te ontwikkelen’. Hij treft met Wout Droste, Tim Breukers en Reuven Niemeijer nog drie spelers met een verleden in Oldenzaal.

SVZW–Heracles 1-7 (1-2)
Scoreverloop: 14 Jansen 1-0, 20 Niemeijer 1-1, 39 Navratil 1-2, 48 Armenteros 1-3, 54 Armenteros 1-4, 55 Armenteros 1-5, 67 Kada 1-6, 86 Kada 1-7

Opstelling SVZW:
Brinks (Veldwachter), Kamperman Leferink, Lubbers, Pohast, Tip, Borghuis, Maskoul, Knol, Shabaz, Jansen, Ter Avest
Opstelling Heracles: eerste helft Zeinstra, Droste, Wuytens, Van den Buijs, Duarte, Pelupessy, Monteiro, Niemeijer, Darri, Gladon, Navratil; tweede helft: Brouwer, Breukers, Pröpper, Van de Berg, Jakubiak, Van Ooijen, Kada, Peterson, Kuwas, Armenteros, Van Mieghem

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief