Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Heracles voegt Cijntje en Schoofs toe aan de selectie

Geplaatst op 2 september 2019 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De jonge aanvaller Jeremy Cijntje en de ervaren middenvelder Lucas Schoofs zijn bij het scheiden van de (transfer)markt de laatste aankopen van Heracles. Cijntje komt van FC Dordrecht en tekent voor drie jaar, Koops komt van KAA Gent en tekent voor een jaar.

De 21-jarige Cijntje geeft aan uit te zien naar de eredivisie. Volgens technisch manager Gilissen heeft de nieuweling ‘specifieke kwaliteiten’ voor de Almelose voorhoede. ‘Hij is snel, sterk en heeft scorend vermogen.’ De geboren Dordtenaar en heeft zowel de Nederlandse als de Curaçaose nationaliteit. Bij FC Dordrecht doorliep hij vanaf de D-tjes de jeugdopleiding en hij debuteerde twee jaar geleden in de hoofdmacht. Hij kwam bij FC Dordrecht tot 45 officiële duels waarin hij elf keer scoorde.

Schoofs toe was de afgelopen anderhalf jaar door KAA Gent verhuurd aan NAC Breda. Gillissen kent hem daardoor goed spreekt over ‘een dynamische middenvelder die in België te boek stond als een groot talent’. Door een blessure heeft hij dat het laatste jaar niet kunnen laten zien. ‘Wij geven hem middels een prestatiecontract de kans zich te bewijzen. Afgelopen week heeft hij tijdens een stage al met de groep meegetraind. Hij is fit en gretig en klaar om zijn carrière een nieuw leven in te blazen.’ Schoofs trainde de afgelopen dag al mee in Almelo.

fotografie: heracles.nl

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief