Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Heracles wint bijna van Vitesse, maar speelt toch gelijk

Geplaatst op 15 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Door een laat doelpunt van uitgerekend Bryan Linssen, ex-Heraclied, heeft Vitesse vanmiddag thuis op de valreep gelijkgespeeld tegen Heracles. Een kwartier vóór tijd had invaller Gustav Peterson de Almeloërs op voorsprong gezet.

Overigens had een andere invaller, Vincent Vermeij, de thuisclub definitief in veilige haven moeten loodsen, maar hij faalde oog in oog met doelman Remco Pasveer van de Arnhemmers, ook al een voormalige sterkhouder van de Almeloërs.

Tiktak-voetbal
Heracles verdiende te winnen op basis van onweerlegbare inzet en het snelle tiktak-combinatie-voetbal, mede door de terugkeer van de weer dominante Brandley Kuwas. Voor rust was het van beide kan voorzichtig, al had Heracles wel een overwicht op de mat en moe ogende spelers Vitesse op deze zomerse zondag in de herfst. Het was vooral Reuven Niemeijer die zich geen raad wist in de afwerking. In de tweede helft deed Vitesse vak mee in aanvallend opzicht, maar grote problemen leverde dit voor de Almelose defensie niet op.

Heracles Almelo – Vitesse 1-1 (0-0)
Scoreverloop: 73. Peterson 1-0, 87. Linssen 1-1.
Opstelling Heracles Almelo: Castro, Droste, Pröpper, Hardeveld, Duarte, Pelupessy, Niemeijer (82. Van Ooijen), Monteiro, Kuwas, Gladon (73. Vermeij) , Darri (67. Peterson)
Opstelling Vitesse: Pasveer, Dabo (82. Castaignos), Kashia (86. Colkett), Miazga, Büttner, Serero, Foor (60. Mount), Bruns, Rashica, Matavz, Linssen
Scheidsrechter:: Lindhout.
Geel: Van Ooijen (Heracles) Dabo (Vitesse)
Toeschouwers: 11.000

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief