Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Heracles: één moeilijke helft bij Vroomshoopse Boys

Geplaatst op 6 juli 2019 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP/ALMELO – Op bezoek bij het jubilerende Vroomshoopse Boys moest Heracles vanmiddag alle zeilen bijzetten om te winnen. Het werd op sportpark De Bosrand 0-4, maar bij rust stond het slechts 0-1 en keek de Almelose eredivisionist terug op een moeizame eerste helft.

Silvester van der Water scoorde de enige goal die voor de pauze viel te noteren, nadat hij eerder al de soliditeit van de lat testte. Vroomshoopse Boys verdedigde souverein, want gaf weinig tot niets weg. De ploeg van de nieuwe trainer Jan Peter Jonkman wilde na driekwart eeuw wel eens stunten tegen de godenzonen uit Almelo.

Dat zat er uiteindelijk niet in, want Heracles bouwde de voorsprong verder uit, mede vanwege de systemen-swing die Mohamed Osman en Maximilian Rossmann bewerkstelligden. De nieuweling Orestis Kiomourtzoglou kopte de 0-2 binnen, waarna ook snel de 0-3 viel doordat Navajo Bakboord fraai binnenschoot. Vlak voor tijd kopte comebackkid Reuven Niemeijer de 0-4 binnen.

Open dag
Heracles Almelo heft een druk weekend, want houdt morgen vanaf twaalf uur op het Van Riemsdijkplein en in het Erve Asito de jaarlijkse open dag met tal van activiteiten voor jong en oud. De vraag is of Adrián Dalmau er dan bij is. De spits wil zoals bekend vertrekken, Heracles wil een som geld die het geïnteresseerde Maccabi Tel Aviv voorshands niet wenst te betalen.

FOTO: Erwin Heuver

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief