Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Hoek is uiteindelijk beker-opponent van Heracles Almelo

Geplaatst op 11 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles hoeft zich niet voor te bereiden op een bekerwedstrijd tegen Lisse, want moet het 25 oktober thuis opnemen tegen Hoek.

Lisse verloor vanavond namelijk door het slechter nemen van strafschoppen alsnog van Hoek. Diepe treurnis bij de club uit de bollenstreek die enige tijd geleden dacht te hebben gewonnen via pengels.

De tweede serie was evenwel nodig omdat de eerste door de KNVB ongeldig werd verklaard. De arbiter van dienst Nachtegaal liet de strafschoppen toen namelijk op onreglementaire wijze nemen, dat wil zeggen niet beurtelings, maar volgens het schema 1-2-2-1. Na vijf strafschoppen was de stand gelijk. De daaropvolgende penalty’s werden wel om en om genomen, waarbij Lisse won, maar daar haalde de KNVB zoals gezegd na beraad een dikke streep door.

En dus is de staat van rouw heden afgekondigd in het Westland en viert men aan de Zeeuwse kust feest, maar ook weer niet te lang, want Heracles achten ze daar minstens zo zwaar als Lisse en ook vrezen ze een arbiter die de spelregels wél kent.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief