Dinsdag 20 februari 2024
Twentesport

Jan de Jonge nieuwe trainer Heracles Almelo

Geplaatst op 21 juni 2013 door   ·   1 Reactie

jandejongeALMELO – Heracles Almelo heeft in de persoon van Jan de Jonge (foto) een nieuwe trainer vastgelegd. De 50- jarige oefenmeester komt voor twee jaar naar Almelo. De uit Coevorden afkomstige De Jonge was als speler actief voor Germanicus, FC Groningen, sc Heerenveen en Emmen. Als hoofdtrainer werkte De Jonge voor Emmen en De Graafschap. Bij sc Heerenveen was De Jonge assistent en interim-hoofdtrainer. De afgelopen periode was De Jonge hoofd opleidingen bij de Friese club.

Heracles Almelo voorzitter Jan Smit en directeur Nico-Jan Hoogma zullen De Jonge maandag tijdens een persconferentie presenteren.

 

 

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Piet Perry says:

    Lijkt goede keuze, afwachten hoe het de komende tijd uitpakt. Persoonlijk had ik hem nooit een tweejarig contract laten tekenen. Hooguit 1 jaar met een optie voor een (eventueel) vervolg. Nu nog even een nieuwe voorhoede contracteren.
    Wat betreft de 4000 mensen die op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart, lijkt me ietwat overdreven. Maar goed, in de voetballand is ‘bluffen’ soms ook een vaak gehanteerde optie!!
    Het nieuw te bouwen stadion met 15000 plaatsen is een prachtig streven maar of dat telkens vol zal geraken? Ik gun het Heracles van ganser harte, persoonlijk twijfel ik in hoge mate bij dit optimistme
Archief