Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Joey Pelupessy van Heracles naar Sheffield Wednesday

Geplaatst op 17 januari 2018 door   ·   5 Reacties

ALMELO – Joey Pelupessy, de middenvelder en aanvoerder van Heracles, vertrekt per direct naar Sheffield Wednesday.

Het contract van Pelupesdy bij de Almelose erdivisionist loopt aan het einde van dit seizoen af. Het was reden voor Heracles de speler niets in de weg te leggen, los van de sympathie van de club voor de speler.

De clubs zijn tot overeenstemming gekomen, de 24- jarige Almeloër onderhandelt over zelf in Engeland over zijn definitieve contract en hem wacht nog een medische keuring Sheffield Wednesday speelt in de Championship, het tweede niveau van Engeland, getraind door Jos Luhukay.

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. Piet says:

  Mooie transfer voor Pelupessy. Twee miljoen volgens VI. Geloof dat absoluut niet.Een speler met aflopend contract en nog een half jaar te spelen mag hooguit
  4 tot 5 ton kosten.
  Financieel zal Pelupessy het viervoudige gaan verdienen, prachtig voor hem jammer voor Heracles. In ieder geval succes gewenst.

 2. Geurt says:

  Gladon-scenario in de maak. Veel te licht voor de beestachtige Championship. Stel je voor dat de gel uit z’n haren valt !

 3. Piet says:

  Heracles kon het wel eens lastig krijgen de komende wedstrijden. PSV thuis en Groningen uit. Pelupessy weg, Kuwas blessure, Droste blessure, Duarte blessure.Een adequate vervanger zou middenvelder Joey Veerman van Volendam kunnen zijn. Zijn transferwaarde ligt rond de 350.000 euro. Is 19 jaar. Lengte 1.85cm.
  Kom op Nico Jan, ophalen die speler !
  Aan het eind van het seizoen kost hij minimaal het dubbele.

 4. Jeroen says:

  Thuis tegen PSV met de namen erbij die jij noemt is al lastig! Om over de uitwedstrijd maar te zwijgen Piet! Die genoemde 1,5 tot 2 miljoen lijkt mij ook onwaarschijnlijk. Maar wie brengt nu deze bedragen in de media! Net als De Telegraaf het heeft over € 500.000! Hoe komen ze er bij, ze schrijven maar wat. Van Heracles en de Engelse club horen ze niets. Als het 500.000 is dan is dat voor de Engelsen een koopje, is het toch meer dan 1,5 miljoen dan heeft Heracles een gouden deal gedaan.

 5. Geurt says:

  Vijf ton beuren voor een speler van dat niveau die nog 6 maanden van zijn lopende contract te gaan heeft…onwaarschijnlijk veel geld. Handen dichtknijpen en een paar zakken rubberkorrels voor kopen.
Archief