Vrijdag 25 oktober 2024

Jong Heracles in slotminuten langs jong Ajax

Geplaatst op 5 november 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De beloften van Heracles Almelo hebben in het eigen stadion een zege geboekt op Ajax. Heracles nam een 3-0 voorsprong, maar zag de Amsterdammers in de slotfase langszij komen. Vlak voor tijd zorgde Dario Vujicevic er voor dat de punten toch in Almelo bleven.

Heracles Almelo wist in de eerste twintig minuten een 2-0 voorsprong te nemen. Eerst was het Jason Davidson, die uit een hoekschop van Marko Vejinovic raakt kopte. Even daarna zorgde Geoffrey Castillion op aangeven van Daryl van Mieghem voor de 2-0. Nog voor rust werd het ook 3-0, toen Castillion een strafschop benutte.

Waar de wedstrijd gespeeld reek, raakte Heracles de regie ineens kwijt. In de 57e minuut scoorde Lorenzo Ebicilio tegen. Vijf minuten later krulde de linksbuiten een vrije trap achter Brian van Loo, voor de 3-2. Het laatste kwartier speelde Ajax alles of niets. In de 83 minuut leek dat alles te worden, toen het 3-3 werd door Mike Busse .

De punten bleven toch in Almelo, doordat Dario Vujicevic in de negentigste minuut een bal diagonaal in schoot en daarbij de Ajax doelman kansloos liet.

Jong Heracles Almelo – Jong Ajax 4-3 (3-0)
Scoreverloop: 7.Jason Davidson 1-0, 18.Geoffrey Castillion 2-0, 39.Geoffrey Castillion 3-0, 57.Lorenzo Ebicilio 3-1, 62.Lorenzo Ebicilio 3-2, 83.Mike Busse 3-3, 90.Dario Vujicevic 4-3.