Jong Heracles verliest van NEC/FC Oss

Geplaatst op 2 april 2013 door   ·   Geen reacties

NIJMEGEN – Jong Heracles Almelo heeft de uitwedstrijd tegen Jong N.E.C./FC Oss met 2-1 verloren. Het Almelose doelpunt werd gescoord door Daryl van Mieghem.

De formatie van René Kolmschot, waar Dario Vujicevic zijn eerste speelminuten maakte na een hamstringblessure, begon aardig aan de wedstrijd en in de achtste minuut brak Daryl van Mieghem de score open na een geslaagde interceptie bij het uitverdedigen.

Heracles Almelo controleerde daarna de wedstrijd maar de gastheren kwamen in de 32e minuut op gelijk hoogte dankzij een vrije trap van Remy Amieux. De thuisclub had daarna het betere van het spel en in de 54e minuut scoorde Leroy George uit een counter de 2-1.

Heracles Almelo probeerde daarna het tij te keren en kreeg nog een aantal goede kansen om de wedstrijd nog een ander aanzien te geven. De grootste kans kwam in de tachtigste minuut toen Daryl van Mieghem werd neergelegd in het strafschopgebied. De aanvaller nam zelf de penalty en mikte daarbij royaal over.

Jong N.E.C./FC Oss – Jong Heracles Almelo 2-1 (1-1)
8. Van Mieghem 0-1, 32. Amieux 1-1, 54. George 2-1,
Heracles Almelo:  Fij, Van Dijk, Heerkens, Veldmate, Samoel, Kaak, Vujicevic (60. Swieter),  Navratil, Spanjaard (60. Opuku Bernadina), Philips, Van Mieghem.