Jonge Heracles Almelo fors onderuit in Waalwijk

Geplaatst op 10 december 2012 door   ·   Geen reacties

WAALWIJK – Jong Heracles Almelo heeft het uitduel tegen Jong RKC Waalwijk met ruime cijfers verloren. Na een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Mike te Wierik, werd het uiteindelijk 4-1 voor de thuisploeg.

Voor rust domineerde Heracles Almelo de wedstrijd. De ploeg van trainer  René Kolmschot opende na 25 minuten via Mike te Wierik de score. De verdediger schoot een vrije trap van twintig meter snoeihard binnen.
Heracles Almelo was onherkenbaar na de rust en de thuisclub maakte gretig gebruik van het slappe spel. Het duel kantelde in een tijdsbestek van vier minuten volledig. Furghill Zeldenrust scoorde twee keer en  Jos Peltzer nam de derde treffer voor zijn rekening. Drie wissels brachten vervolgens geen schokeffect teweeg en in de 79e minuut kon Zeldenrust met zijn derde treffer de wedstrijd in het slot gooien.

Heracles Almelo moest het duel met tien man uitspelen. Daryl van Mieghem haakte tien minuten voor tijd af met een voetblessure die zich op het eerste gezicht niet al te ernstig laat aanzien.

Jong RKC Waalwijk – Jong Heracles Almelo 4-1 (0-1)
Scoreverloop: 25.Mike te Wierik 0-1, 54.Furghill Zeldenrust 1-1, 56.Furghill Zeldenrust 2-1, 58.Jos Peltzer 3-1, 79.Furghill Zeldenrust 4-1.
Heracles Almelo:Fij, Te Wierik, Koenders, Paljic (65. Neustädter), Davidson (65. Samoel), Van Dijk, Belterman, Pot, Spanjaard (65. Daniels), Opuku Bernardina , Van Mieghem.