Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Matig duel levert beloftenteam Heracles late driepunter op

Geplaatst op 19 maart 2012 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De beloften van Heracles Almelo hebben een matig optreden vanavond omgezet in een prima 3-1 zege. In eigen huis werd Sparta Rotterdam pas laat verslagen. Nadat het halverwege 1-1 stond door een treffer van Anmar Almubaraki, scoorden Daryl van Mieghem en Thomas Bruns in de slotfase. Marko Vejinovic, op de weg terug na een knieblessure, speelde exact een uur mee.

Lange tijd was het duel weinig enerverend. Uit een hoekschop van Vejinovic opende Almubaraki de score. Niet veel later maakte Joey Godee, uit een moeilijke en slecht afgeschermde hoek, de gelijkmaker. Na de rust was het spel vooral slordig. Heracles leed meermaals op gevaarlijke plekken onnodig balverlies, maar dat bleef onbestraft. Pas na de diagonale vrije trap van Van Mieghem, die door niemand geraakt werd en een 2-1 voorsprong betekende, werd het duel aantrekkelijker, met een fraai laatste doelpunt als gevolg. Bruns liet doelman Roy Kortsmit kansloos met een oogstrelend lobje.

Jong Heracles Almelo – Jong Sparta Rotterdam 3-1 (1-1)
Scoreverloop:
11. Almubaraki 1-0, 18. Godee 1-1. 77. Van Mieghem 2-1, 84. Bruns 3-1
Heracles Almelo: Hengelman, Van Dijk, Te Wierik, Davidson, Jallo (78. Haulyussy), Bruns, Belterman (76. Souhuwat), Vejinovic (61. Neustädter), Van Mieghem, Almubaraki, Pedro

(rechts op de archieffoto Thomas Bruns)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief