Woensdag 19 juni 2024
Twentesport

Mike te Wierik opgeroepen voor Oranje onder 19

Geplaatst op 25 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Mike te Wierik (foto) is alsnog opgeroepen om zich aan te sluiten bij Oranje onder 19. Feyenoorder Stefan de Vrij heeft wegens een enkelblessure de groep moeten verlaten. Het elftal van bondscoach Wim van Zwam treedt dinsdag 29 maart aan tegen Engeland op Sportpark Putter Eng te Putten.

Oranje onder 19 speelde gisteren tegen de leeftijdsgenoten uit Italië. Dit duel werd met 1-0 verloren. Twente-speler Ola John speelde de hele wedstrijd mee. Oranje onder de 18 jaar speelde in Bennekom met 0-0 gelijk tegen Slovenië.  Chris David, Wouter Dronkers, Joey Pelupessy van de voetbalacademie FC Twente speelden elk een halve wedstrijd, hun clubgenoot Cas Peters speelde het hele duel.

Nog twee spelers van Heracles zijn op pad voor interlands. Marko Vejinovic behoort tot de selectie van Jong Oranje die vanavond om 18:00 uur aantreedt tegen Jong Duitsland in het stadion van Fortuna Sittard. Samuel Armenteros  verloor gisteren met Jong Zweden met 3-1 van Jong Italië.  De spits van Heracles had een basisplaats.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief