Zaterdag 2 maart 2024
Twentesport

Onafhankelijk onderzoek: Heracles Almelo ontvangt ‘uitsupporters’ het best

Geplaatst op 28 november 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles ontvangt de supporters van de bezoekende club het best. Dat wijst een onderzoek uit van het Auditteam Voetbal en Veiligheid (onder leiding van voorzitter en oud-minister Annemarie Jorritsma).  Het team is in het voorjaar van 2011 een onderzoek gestart naar de wijze waarop supporters uitduels beleven. Het rapport werd onlangs in boekvorm uitgegeven. Supporters die ook uitduels van hun club bezoeken, konden hun mening op diverse onderdelen geven.

De supporters van bezoekende clubs waren zeer te spreken over de wijze waarop men in het Polman Stadion ontvangen wordt. Heracles Almelo staat dan ook bovenaan als het gaat om ontvangst door de club. ‘Prima! Elk jaar worden we ontvangen met gratis koffie en broodjes door de supportersvereniging van Heracles. Een geweldig initiatief’, aldus een rapporteur van Heerenveen over de uitwedstrijd in Almelo.

‘Wij zijn trots op de uitkomst van het onderzoek”, aldus algemeen-directeur Nico-Jan Hoogma (foto) van Heracles Almelo. ‘De manier waarop we dit in samenwerking met onze supporters organiseren, past prima bij onze kernwaarden: laagdrempelig en betrokken. Wij zijn een familiaire club waar iedereen welkom is, ook de supporters van onze tegenpartij.’ Voorzitter Jack Telgenkamp van Supportersvereniging Hart voor Heracles: ‘Dit is mede te danken aan de koffie, broodjes en goede ontvangst in het Polman Stadion waar we ons met veel plezier voor inzetten.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief