Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Overtoom: ‘Dit is de enige manier om je in de kijker te spelen’

Geplaatst op 11 februari 2012 door   ·   2 Reacties

ENSCHEDE – De kans is aannemelijk dat clubs komende zomer aan de deur kloppen bij Heracles voor spelers. De Almelose eredivisionist won na 27 jaar weer bij FC Twente (3-2) en de manier waarop die zege tot stand kwam, was net als in de voorgaande maanden uitstekend. Spelers als Ben Rienstra, Lerin Duarte, Willie Overtoom en Samuel Armenteros laten ook in topwedstrijden zien aan te kunnen haken op het niveau.

Voor anderhalve week terug transfereerde Glynor Plet van Heracles naar FC Twente. En dat betekent in Almelo hoop voor velen. Zo ook voor Overtoom. ‘Wanneer je hoort dat FC Twente interesse heeft in Glynor Plet, dan vraag je je af wat je zelf moet doen om die stap te maken. Spelen en een resultaat boeken in een wedstrijd als deze, is de enige manier’, aldus de middenvelder, die met zijn team gretig voor de dag kwam in Enschede.  ‘Ik moet zeggen dat ik tegen geen club bang ben om te spelen. Ik wil altijd winnen. Ik weet niet hoe lang het geleden is, maar ik vind de overwinning verdiend. We speelden goed en qua kansen ging het gelijk op. Het was ook fijn dat Darl Douglas meespeelde. Hij  is een buitenspeler die het veld breed houdt, dat gaf ons ruimte op het middenveld.’

Foto: Glynor Plet (links) in duel met zijn voormalige ploeggenoot Antoine van der Linden
(Foto TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Jos says:

    Joop,als je verstandig bent koop je straks
    Pasveer en Breukers van Heracles, anders ben ik bang dat we niet zo snel meer van ze winnen. Proficiat Almelo, verdiend gewonnen.

  2. Jeroen says:

    Joop kan niet aan de gang blijven om steeds maar weer de portemonnee te trekken. Gisteren is gebleken dat je met alleen maar kopen om te kopen er ook niet komt. Een back moet je als voetbalaccademie toch zelf kunnen opleiden? Zo’n Rosales, die als buiten EU speler een vermogen moet verdienen, is zo’n type dan niet zelf op te leiden?
Archief