Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Stegeman en Heracles na vier seizoenen uit elkaar

Geplaatst op 14 februari 2018 door   ·   3 Reacties

ALMELO – Heracles is op zoek naar een opvolger va trainer John Stegeman die na afloop van dit seizoen vertrekt bij de Almelose eredivisionist.

Bestuur en trainer zijn overeengekomen dat er in mei een einde komt aan vier seizoenen hoofdtrainerschap van Stegeman bij Heracles.

‘In goede harmonie hebben we besloten beiden na dit seizoen een andere weg in te slaan’, stelt de net benoemde algemeeen directeur Toussaint. ‘We zijn John Stegeman zeer dankbaar voor zijn inzet voor de club. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestaties van de afgelopen jaren. Hij wist de club in een moeilijk seizoen rechtstreeks te behouden voor de eredivisie en bereikte in 2016 Europees voetbal.’

Stegeman zelf:’Ik heb het nog steeds goed naar mijn zin bij de club. Ondanks dat denk ik dat het na bijna vier jaar hoofdtrainerschap voor beide partijen goed is om na dit seizoen verder te kijken. Samen met de overige leden van de staf en de spelersgroep ga ik er alles aan doen om het huidige seizoen succesvol af te sluiten. Ik blijf de club altijd dankbaar dat ik de kans en het vertrouwen heb gekregen om mijzelf als hoofdtrainer te bewijzen.’

Toussaint laat nog weten ‘het volste vertrouwen in een positief vervolg van het huidige seizoen’ te hebben en op korte termijn een nieuwe trainer aan te willen trekken.

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. Paul@gmail.com says:

  Als Heracles bestuur zonder inhoudelijke voetbalbagage, was er alles aangelegen voor dat Hoogma per 1 maart in dienst treed bij de KNVB, een beslissing te nemen betreffende John Stegeman. Dat kan en kon Hoogma nog doen zolang hij bij Heracles in dienst is.Dat laat men Fledderus zeker (nog) niet doen.
  Nu de kogel door de kerk is is de vraag wie nam nu de beslissing te vertrekken.
  Stegeman zelf of Heracles (lees Hoogma)
  Ik denk Hoogma. Die is voorstander van meer arbeid leveren op trainingen en Stegeman had dat wat minder.
  Toch is het nu afwachten hoe de spelersgroep hier op gaat reageren richting einde van de competitie.
  Een frisse wind kan positief werken.
  Benieuwd wie de nieuwe trainer zal worden.

 2. jeroen says:

  Goed voor John en goed voor Heracles dit besluit. Voor de ontwikkeling van John is het goed dat hij bij een andere club in de keuken gaat kijken. 10 jaar Heracles is voor zijn ontwikkeling gewoon geweldig geweest. Hij zal straks onder een geweldig applaus ons mooie stadion verlaten. Een trainer die clubhistorie heeft geschreven. Ik wens hem een mooie club. Voor de club Heracles is het goed dat er een andere man voor de groep komt te staan. Mijn voorkeur zou Mitchel van der Gaag zijn. Een nuchtere en no nonsense vent die met beperkte middelen een team kan opbouwen. En als persoon uitstekend past in de clubcultuur.

 3. Geurt says:

  Gert Heerkes maar weer eens bellen. Kolmschot doorschuiven en Krüzen zit in de WW.
  Weinig keus uit degenen die kunnen, nog minder qua bereidwilligen.

  Van der Gaag gaat naar de subtop. Vitesse ?
Archief