Woensdag 19 juni 2024
Twentesport

Vejinovic blijft voorlopig bankzitter

Geplaatst op 17 februari 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Voor Marko Vejinovic (rechts op de foto) zal het nog een heel karwei worden een plek in de basis van Heracles Almelo te heroveren. Mark-Jan Fledderus verving de stilistische middenvelder toen hij was uitgeschakeld met darmklachten en dat lijkt, ondanks het herstel van Vejinovic, voorlopig zo te blijven.
Peter Bosz is duidelijk met zijn verklaring. ‘Mark-Jan is in de basis gekomen toen Marko was uitgeschakeld en vervolgens heeft hij het heel goed gedaan. Ik ben tevreden met het spel van Mark-Jan. Ik heb vertrouwen in hem en als het goed loopt, ben ik geen trainer die snel een wijziging aanbrengt.’

Vejinovic zou ook op de positie van nummer tien kunnen spelen,  weet Bosz, maar daar is nu eveneens geen sprake van. ‘Willie Overtoom speelt daar en voor hem geldt hetzelfde als voor Mark-Jan. Ik heb geen reden hem te vervangen en ik heb dat ook nog niet overwogen.’ Vejinovic moet dus wachten op een blessure of een sportieve terugval van zijn medespelers. Tot die tijd mag hij zich bewijzen met invalbeurten in het eerste en bij de beloften, waar hij overigens ook met regelmaat schittert.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief