Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Tjarron Chery wil naar de eredivisie

Geplaatst op 2 maart 2011 door   ·   Geen reacties

EMMEN –  Tjarron Chery wil volgend eizoen in de eredivisie spelen. De 22-jarige Enschedeër is bij FC Emmen aan een goed seizoen bezig.  Daarom wil hij komende zomer de stap maken.

Chery (foto) speelde vorig seizoen nog bij RBC Roosendaal, dat hem huurde van FC Twente. Daarvoor kwam hij op huurbasis uit voor Cambuur. Eén keer kwam hij een minuutje in het veld bij FC Twente toen hij in oktober 2008 tegen Vitesse in blessuretijd Marko Arnautovic  kwam vervangen. Sinds medio 2010 speelt hij bij Emmen. Afgelopen weekend scoorde de kleine middenvelder tegen AGOVV nog twee keer. Hij schijnt gevolgd te worden door FC Groningen, ADO Den Haag, FC Utrecht en SC Heerenveen.

Tegen RTV Drenthe zei Chery: ‘Het liefst vertrek ik in de zomer naar een club in de eredivisie. Ik heb het bij FC Emmen heel goed naar mijn zin, maar wil natuurlijk op het hoogste niveau spelen. Ik ben nu 22 en ik wil niet mee wachten tot ik dertig ben. Ik heb wel al gehoord dat Emmen graag met me verder wil. Maar ik wacht tot het einde van het seizoen en dan beslis ik.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief