Vrouwen FC Twente spelen gelijk tegen sc Heerenveen

Geplaatst op 17 april 2012 door   ·   Geen reacties

HEERENVEEN – Het vrouwenteam van FC Twente is in en tegen Heerenveen niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. De gelijkmaker van Heuver viel diep in  blessuretijd.

FC Twente was gedurende het gehele duel de betere ploeg en kreeg ook kansen de score te openen. In de eerste helft trof Heuver de lat, terwijl ook diverse andere mogelijkheden onbenut bleven.

Na de hervatting bleven doelpunten opnieuw uit, totdat Heerenveen vlak voor tijd op voorsprong kwam. Een slotoffensief leverde FC Twente diep in blessuretijd alsnog de verdiende gelijkmaker op. Het was Maayke Heuver die beide ploegen alsnog op gelijke hoogte bracht.

sc Heerenveen – FC Twente 1-1 (0-0)
Scoreverloop: 88.  sc Heerenveen 1-0, 90+4. Heuver 1-1
FC Twente: Van Veenendaal, Van De Putte, Wigger (De Kort), Dekker, Roetgering, Heuver, Nick, Hulshof (Jansen), Worm (Mijnheer), Pieëte, Van de Sanden.