Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Westerveld beraadt zich op aanbod Ajax Cape Town

Geplaatst op 11 juli 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Sander Westerveld zet misschien zijn loopbaan voort in Zuid-Afrika. Ajax Cape Town heft belangstelling voor de oud-international uit Enschede. De beslissing is nog niet gevallen. ‘Ik bestudeer de aanbieding en overweeg er deze week naar toe te gaan om verder te praten over een eventuele transfer’, aldus Westerveld (foto)vandaag.
Eerder legde de keeper die de laatste twee jaar voor het Italiaanse Monza heeft gespeeld, een aanbieding van De Graafschap en Go Ahead Eagles naast zich neer.

‘Ik ben 36 jaar en heb belangstelling voor een leuk avontuur. Ik wacht op een aanbieding die in mijn loopbaan past. Iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Dat kan in het buitenland zijn maar ook in Nederland. Ik wil vooral plezier hebben bij de volgende club’, zei hij vorige week tegen TwenteSport.com.

Daarnaast heeft Westerveld een aanbieding van World Soccer Consult van voetbalmakelaar Henk van Ginkel. De oud-international kan daar evenals Jaap Stam in dienst komen als adviseur van profvoetballers. ‘Dat speelt allemaal mee’, zei Westerveld, ‘bij de plannen en aanbiedingen die ik heb of nog ga krijgen.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief