Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Guichelaar kan meer dan alleen waterpoloën

Geplaatst op 22 juni 2014 door   ·   Geen reacties

rianne guichelaar (slider format)RIJSSEN – Rianne Guichelaar (archieffoto) was vooral succesvol in het waterpolo, maar blijkt meer te kunnen dan de sport waarmee ze bij de Olympische Spelen in Beijing een gouden medaille won. De Enschedese heeft zich sinds kort toegespitst op de triatlon en met succes, zo bleek afgelopen weekend in Rijssen.

Dat Guichelaar nog steeds in prima conditie is, bleek wel tijdens de triatlon van Rijssen. De toeschouwers langs het parcours van de triatlon die zo langzamerhand een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd, hebben waarschijnlijk vreemd opgekeken toen na het hardlopen en fietsen Guichelaar als eerste voorbij kwam. De Enschede had na twee onderdelen de leiding genomen en leek zelfs op weg naar de winst. Ze werd tijdens het hardlopen echter ingehaald door Margo Maasman en Janine Swaak. Aangezien Swaak in de categorie voor 40+ meedeed mocht Guichelaar de tweede plaats op het podium innemen.

Archieffoto: Rianne Guichelaar als beoefenaar van waterpolo. Ze blijkt ook een behoorlijke triatlete, getuige haar podiumplaats bij de triatlon van Rijssen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief