Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Joyce van Baaren op eerste plaats ETU 2010 Ranking List

Geplaatst op 9 juni 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Elk jaar benoemt de Europese Taekwondo Unie (ETU) een aantal toptoernooien binnen Europa. Deze toernooien zijn van een dusdanige kwaliteit dat ze het label ‘ ETU A-Class-Tournament‘ krijgen.

Vervolgens wordt er elk een jaar een lijst samengesteld van spelers die op deze toptoernooien het beste hebben gepresteerd. Dit gaat door middel van het geven van punten voor het behalen van een bepaalde klassering tijdens zo’n evenement. De ETU heeft de Ranking List voor 2010 gepubliceerd en deze is in de klasse -62kg Dames Senioren gewonnen door Joyce van Baaren (links op de foto) van Taekwondo Oude Luttikhuis.

De Almelose wist vele concurrenten uit diverse Europese landen achter zich te laten. Dit mooie resultaat behaalde ze doordat ze de volgende klasseringen wist te behalen tijdens de ETU A-toernooien: Trelleborg Open 2010 Zilver, German Open 2010 Brons, Paris Open 2010 Goud

Op dit moment is 2011 alweer in volle gang. Enekel dagen gelden behaalde Van Baaren nog een bronzen medaille tijdens de Austrian Open in Innsbruck. Tevens was ze succesvol op de Trelleborg Open 2011 en Dutch Open 2011 dus de verwachting is dat ze ook dit jaar weer een gooi zal doen naar de nummer 1 positie in haar klasse.

(Foto Nick Zweers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief