Dinsdag 23 april 2024
Twentesport

Oostenrijkse medailles voor Dewey Roemeon en Joyce van Baaren

Geplaatst op 7 juni 2011 door   ·   Geen reacties

INNSBRÜCK – Op de Austrian Open in Innsbruck plaats waren 1100 taekwondoka’s uit diverse landen opgekomen en het was daarmee een druk en sterk bezet toernooi. Taekwondo Oude Luttikhuis nam deel met een afvaardiging van vijf spelers en keerde huiswaarts met twee medailles.

Dewey Roemeon, uitkomend in de klasse Senioren Dames -46kg, wist een mooie bronzen plak te behalen. In de kwartfinale won ze met 3-1 gewonnen van Nina Prcac Dolinsek uit Slovenië. In de halve finale was Anna Mirkin uit Israel te sterk voor de Almelose.

Joyce van Baaren (foto) wist eveneens een bronzen medaille te behalen in de klasse Dames Senioren -67kg. In de kwartfinale won de Almelose overtuigend met 7-0 gewonnen van Elisabete Ribeiro uit Portugal. In de halve finale echter verloor ze van Franka Anic uit Slovenië die uiteindelijk ook beslag legde op de gouden medaille in deze klasse.

Pascal Niks won in de klasse Junioren Heren -68kg van Letland en Zwitserland. Vervolgens verloor hij  in de kwartfinale nipt van Italië waardoor Niks helaas net buiten de prijzen viel.

Clubgenoot Branko Bergmann (Senioren Heren -63kg) uit Enschede won zijn eerste partij overtuigend met 7-2 van Italië, maar moest in de volgende partij zijn meerdere erkennen in Melvin Willems uit Belgie.

Jeremiah Serhalay uit Apeldoorn en eveneens uitkomend voor TKD Oude Luttikhuis onderging helaas hetzelfde lot en was voortijdig uitgeschakeld.

(Foto Nick Zweers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief