Dinsdag 23 april 2024
Twentesport

Christian Cicek en Jan Borghuis spelen volgend seizoen voor Excelsior’31

Geplaatst op 20 januari 2011 door   ·   Geen reacties

18 januari 2011

RIJSSEN – Christian Cicek speelt komend seizoen voor Excelsior’31. De aanvaller uit Hengelo staat dit seizoen onder contract bij FC Lienden en speelde vorig seizoen voor Quick’20. ‘We zijn blij met zijn komst naar Excelsior’, zegt Erwin Looms als voorzitter van de technische commissie. ‘We zijn vooral op zoek naar versterking voor onze aanval. Ik denk dat Christian voor ons een echte aanwinst kan zijn.’
De 22-jarige Cicek is de laatste jaren vaak van club veranderd. In 2008 stapte hij van Tubantia over naar Rigtersbleek, een jaar later ging hij naar Quick’20 om medio 2010 de overgang bekend te maken naar FC Lienden, waarvoor hij tot nu toe twee keer scoorde in de competitie. ‘Dat hij nogal vaak verkast weten we, maar we denken dat Excelsior hem de rust, het vertrouwen en de omstandigheden kan bieden om stabiliteit in zijn carrière te krijgen’, aldus Looms.
 
Uit de aanval van de Rijssense topklasser verdwijnt na dit seizoen Niki Leferink die niet langer op topniveau wil voetballen. Of de andere aanvallers aanblijven, kon Looms nog niet zeggen. 

Een tweede aanwinst voor komend seizoen is Jan Borghuis, die al eerder voor Excelsior uitkwam, maar de afgelopen drie jaar voor het Assense ACV heeft gespeeld.  Borghuis studeerde in Groningen, is bijna klaar daarmee en keert medio 2011 terug naar de regio. Hij maakt dan tegelijkertijd zijn rentree bij Excelsior’31. Borghuis is een verdediger.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief