Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

HSC’21-coach Paul Krabbe moet improviseren

Geplaatst op 15 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Een gehavend HSC ’21 neemt het zondagmiddag op tegen WKE. In de ploeg uit Emmen treft HSC de nummer 9 van de ranglijst, het verschil tussen beide clubs bedraagt zeven punten. De Haaksbergenaren speelden vorige week in Cuijk met 1-1 gelijk tegen JVC en bezetten nog altijd de tweede plaats. WKE draait een wisselvallig seizoen, maar won vorige week wel op eigen veld van koploper Achilles ’29.

HSC kent zoals gezegd blessureproblemen, aan de reeds lange lijst gekwetste spelers werd vorige week aanvoerder Jordi Holtkamp toegevoegd. Hij staat minimaal tot de winterstop aan de kant met een kuitbeenbreuk. De verwachting is dat de vorige week nog lichtgeblesseerde clubtopscorer Appie Altunbas (zeven doelpunten)  zijn rentree zal maken.

HSC-trainer Paul Krabbe (foto) zal wat moeten puzzelen in zijn opstelling, maar gaf na het gelijkspel in Cuijk al aan vertrouwen te hebben in het vermogen van zijn ploeg om de blessures op te vangen. WKE vindt zichzelf weliswaar terug op een teleurstellende plek in de middenmoot, maar heeft laten zien zich goed te kunnen motiveren voor wedstrijden tegen de toppers uit de competitie. Het belooft een boeiende ontmoeting te worden. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Groot Scholtenhagen en begint om 14.30u.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief