Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Cruciaal duel voor DOS’37

Geplaatst op 16 september 2011 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Met een punt uit de eerste twee duels bivakkeert DOS’37 onderin de stand van de eerste klasse. Zaterdagmiddag treft de ploeg van trainer Frans Zelle (foto) met het eveneens laag geklasseerde DZC’68 een tegenstander waartegen de Vriezenveners punten moeten gaan pakken.

‘We treffen de komende periode tegenstanders die het afgelopen seizoen er net in gebleven zijn, dat zijn concurrenten van ons, waartegen wij de punten moeten pakken. In dat opzicht is het duel met DZC dus cruciaal, net zoals de uitwedstrijd tegen DOS Kampen van volgende week. In principe moeten we van dat soort tegenstanders thuis winnen en uit in elk geval een punt pakken. Wanneer we morgen weten te winnen, hebben we met vier punten uit drie duels een redelijke seizoenssstart’, blikt Zelle vooruit.

 ‘We zijn morgen voor het eerst sinds tijden compleet, geen last meer van de vakanties of geblesseerde spelers. Dat zal inderdaad betekenen dat de samenstelling van de ploeg weer wijzigt. Wat er precies gebeurt vertel ik eerst de spelers, daarna de rest. Dat is mijn manier van werken, op die manier wordt er de gehele week door iedereen scherp getraind. We hebben in elk geval afgelopen week met het gelijke spel tegen Zuthpen tegen een sterke tegenstander een goede generale gehad. Omdat we morgen compleet zijn, vormt dat hopelijk de doorslag om het duel winnend af te sluiten. ‘

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief