Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

De Graaf: ‘Verliezen mag SVZW niet en met een punt schieten we ook niets op’

Geplaatst op 4 november 2011 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Na het duel met Harkemase Boys van afgelopen week staat voor SVZW zaterdagmiddag opnieuw een cruciale wedstrijd op het programma. De Wierdenaren ontvangen met FC Lisse opnieuw een laaggeklasseerde tegenstander. ‘We zullen moeten winnen, want aan een punt hebben we allebei niets’, weet Nick de Graaf (foto).

‘Door de buitenwacht wordt het duel van morgen misschien wel gezien als een degradatieduel. Zelf ervaren wij het zeker niet zo. Ik vind niet dat wij een ploeg hebben die tegen degradatie moet vechten. Voor ons is het zaak zo snel mogelijk van de plaatsen onderin weg te komen. Wanneer we morgen winnen van een van onze naaste concurrenten krijgen we weer aansluiting bij de ploegen boven ons, terwijl we wanneer we zouden verliezen echt naar beneden moeten gaan kijken’, maakt De Graaf de uitgangssituatie van zijn ploeg duidelijk.

Volgens De Graaf heeft SVZW de weg naar boven gevonden: ‘We beginnen als ploeg steeds beter ingespeeld te raken. Dat heeft inderdaad wel even geduurd, mede door alle nieuwe spelers. Ook voor mezelf merk ik dat het beter gaat na een moeizame periode. Mijn vader is in mei overleden. Hij was mijn grootste fan en altijd bij de wedstrijden aanwezig. Hem te verliezen heeft mij flink geraakt. Voor mijn gevoel gaat het weer de positieve kant op, al merk ik wel dat het allemaal nog beter moet en kan. Tegen FC Lisse is voor ons het resultaat heilig, want uiteindelijk zijn we alleen gebaat bij drie punten.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief