Maandag 22 april 2024
Twentesport

Deto fors onderuit tegen nummer laatst

Geplaatst op 5 maart 2011 door   ·   Geen reacties

GRONINGEN – Deto is zaterdagmiddag fors onderuit gegaan tegen Oranje Nassau. Tegen de nummer laatst uit de zaterdaghoofdklasse verloren de Vriezenveners met maar liefst 4-1. Bij een 3-0 stand scoorde Vincent Bilanovic tegen. Een overtreding van Ferdy ter Avest leverde hem een tweede gele en dus rode kaart op. Oranje Nassau zorgde vervolgens vanaf elf meter voor de definitieve beslissing.

De afgelopen week rommelde het intern bij Deto. Het aangekondigde vertrek van verdedigers Stijn Pol en Foeke Bosma zorgde er voor dat de randzaken voor even de overhand kregen. Bosma gaf vervolgens aan niet te verwachten dat het een rol zou spelen in het duel met Oranje Nassau.

Toch was het de thuisclub die binnen het halve uur door treffers van Roeters en Jacobs op een 2-0 voorsprong kwam. Nog voor rust werd het door Van der Wal 3-0. Kort na de hervatting scoorde Bilanovic tegen. Op het moment dat de formatie van trainer Anton Wennemers (foto) aandrong, counterde Oranje Nassau. Ingrijpen van Ter Avest leverde hem een tweede gele en dus rode kaart op. Oranje Nassau zorgde vervolgens vanaf elf meter voor de definitieve beslissing.

Rode kaart: Ter Avest (63. Deto, 2x geel)
Scoreverloop: 24. Roeters 1-0, 29. Jacobs 2-0, 41. Van der Wal 3-0, 49. Bilanovic 3-1, 64. Rutters 4-1 (pen.)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief