Deto komt tegen negen Friezen niet verder dan een 2-2 gelijkspel

Geplaatst op 5 februari 2011 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Deto is in de thuiswedstrijd tegen de Drachtster Boys niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel. De bezoekers kwamen twee keer op voorsprong maar Vincent Bilanovic (foto) en Ruud Bruns (strafschop) scoorden namens Deto. Hoewel twee spelers van Drachten rood kregen en Deto de laatste twintig minuten tegen negen man speelde, wist de ploeg de winnende treffer niet te scoren.

De bezoekers kwamen door een treffer van Joël Wagenaar al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Nauwelijks vijf minuten later zorgde Bilanovic voor de 1-1. Nog voor rust bracht Marco Woudsma de bezoekers weer op voorsprong.

Na de hervatting kreeg Martijn Groenewold zijn tweede gele kaart, waardoor Deto de laatste 35 minuten met een overtal speelde. Dat leverde de ploeg twintig minuten voor tijd een strafschop op, die door Ruud Bruns werd benut. Roelof de Jong kreeg voor de gemaakte overtreding de rode kaart, waardoor Deto de laatste twintig minuten nog mar negen tegenstanders tegenover zich wist.

Hoewel de Vriezenveners nadrukkelijk op jacht gingen naar de winnende treffer, wisten de negen Friezen zich staande te houden. Hierdoor bleef het bij 2-2.